COURSE TIMETABLE ACADEMIC YEAR 2019-2020



ORDINARY COURSE

48 hours 3 months - 2 hours 2 time per week

Depends on levels: Monday+ Wednesday or Tuesday +Thursday or Wednesday+ Friday

② 9:00-11:00 or ②18:00-20:00

SEMI-INTENSIVE COURSE

- 64 hours 2 months 2 hours 4 times per week
 - From Monday to Thursday © 9:00-11:00
- Language & culture 64 hours 1 month 4 hours 2 times per week
 - From Monday to Friday © 14:00-18:00
- 80 hours 2 months 2 hours 5 times per week
 - From Monday to Friday ② 11:00-13:00
- 80 hours 2 months 4 + 2 hours 3 times per week
 - Monday + Wednesday © 14:00-18:00 + Friday © 14:00-16:00

INTENSIVE COURSE

80 hours 1 month - 4 hours 5 times per week

From Monday to Friday - ② 9:00-13:00 or ③ 14:00-18:00.

August 2019 from the 29th to the 30th.

September 2019 from the 2nd to the 27th.

October 2019 from the 1st to the 28th.

November 2019 from the 4th to the 27th.

December 2019 from the 2nd to the 23rd.

January 2020 from the 7th to the 31st.

February 2020 from the 3rd to the 28th. **March 2020** from the 2nd to the 27th.

April 2020 from the 1st to the 28th.

May 2020 from the 4^{th} to the 28^{th} .

June 2020 from the 3^{rd} to the 30^{th} .

July 2020 from the 1st to the 28th.

CONVERSATION COURSE

20 hours 1 month - 2 hours 2/3 times per week

- Level A:
 - Monday + Wednesday + 2 Fridays © 9:00-11:00 Beginning: each month.
- Level B:
 - Tuesday + Thursday + 2 Fridays 9:00-11:00 Beginning: each month.

Language & culture 24 hours 1 month - 2 hours 3 times per week

• Level C:

Tuesday + Thursday + Friday © 14:00-16:00 - Beginning: each month.

LEVEL C2 COURSE

16 hours 1 month - 2 hours 2 times per week

Tuesday + Thursday - © 11:00-13:00

Beginning: the first Tuesday or the first Thursday of each month.

PREPARATION COURSE FOR PLIDA CERTIFICATION EXAMS

8 hours 1 month - 2 hours 1 time per week

- Level B:
 - Tuesday © 11:00-13:00 Beginning: the first Tuesday of each month.
- Level C:
 - Thursday © 11:00-13:00 Beginning: the first Thursday of each month.

Registration fee € 60 *

*includes membership card valid from 1 January to 31 December of each year.



Courses are held in Italian. The course lesson duration is 50 minutes. Course offerings are subject to demand. Management reserves the 1 right to cancel a course if the minimum number of registered students is not reached. The course calendar may be changed. The number of course hours and their relative costs may change, depending on the calendar and on School closings for public holidays.

Regulation: http://www.scuoleditaliano.it/wpcontent/uploads/2018/05/Regolamento-Scuole-di-Italiano-1.pdf