COURSE TIMETABLE ACADEMIC YEAR 2018-2019



ORDINARY COURSES

48 hours (3 months) 2-hour lesson, 2 times per week

** Monday + Wednesday or Tuesday + Thursday or Wednesday + Friday

9:00-11:00 or \$\mathcal{O}\$18:00-20:00

SEMI-INTENSIVE COURSES

- 80 hours (2 months) 2-hour lesson, 5 times per week

From Monday to Friday - 🛡 11:00-13:00

- 80 hours (2 months) 4-hour lesson, 2 times per week + 2-hour lesson, 1 time per week

Monday + Wednesday @ 14:00-18:00 + ** Tuesday or Thursday or Friday @ 14:00-16:00

INTENSIVE COURSES

80 hours (1 month) 4-hour lesson, 5 times per week

From Monday to Friday - ② 9:00-13:00 or ③ 14:00-18:00.

September 2018: from the 3^{rd} to the 28^{th} - October 2018: from the 1^{st} to the 26^{th} - November 2018: from the 5^{th} to the 30^{th} - December 2018: from the 3^{rd} to the 21^{st} - January 2019: from the 3^{rd} to the 30^{th} - February 2019: from the 1^{st} to the 28^{th} - March 2019: from the 4^{th} to the 29^{th} - April 2019: from the 1^{st} to the 29^{th} - May 2019: from the 2^{nd} to the 29^{th} - June 2019: from the 3^{rd} to the 28^{th} - July 2019: from the 1^{st} to the 26^{th} - August 2019: from the 29^{th} of July to the 30^{th} of August.

CONVERSATION COURSE OF 20 HOURS

20 hours (1 month) 2-hour lesson, 2/3 times per week

Level A: Monday + Wednesday + 2 Fridays © 9:00-11:00 - Beginning: each month.

Level B: Tuesday + Thursday + 2 Fridays © 9:00-11:00 - Beginning: each month.

CONVERSATION COURSE OF 8 HOURS

8 hours (1 month) 2-hour lesson, 1 time per week

Level A: Tuesday - O 11:00-13:00 - Beginning: the first Tuesday of each month.

Level B: Thursday - O 11:00-13:00 - Beginning: the first Thursday of each month.

Level C: Friday - 14:00-16:00 - Beginning: the first Friday of each month.

16-HOUR COURSE – LEVEL C2

16 hours (1 month) 2-hour lesson, 2 times per week

Tuesday + Thursday - 🛡 11:00-13:00 - Beginning: the first Tuesday or Thursday of each month.

^{**} According to level

PREPARATION COURSES FOR PLIDA CERTIFICATION EXAMS

8 hours (1 month) 2-hour lesson, 1 time per week

Level B: Tuesday – \$\mathcal{O}\$ 11:00-13:00 - Beginning: the first Tuesday of each month.

Level C: Thursday – © 11:00-13:00 - Beginning: the first Thursday of each month.

Registration fee € 60 *

*includes membership card valid from 1 January to 31 December of each year.



Courses are held in Italian. The course lesson duration is 50 minutes. Course offerings are subject to demand. Management reserves the right to cancel a course if the minimum number of registered students is not reached. The course calendar may be changed. The number of course hours and their relative costs may change, depending on the calendar and on School closings for public holidays.

 $Regulation: \underline{http://www.scuoleditaliano.it/wp-content/uploads/2018/05/Regolamento-Scuoledi-Italiano-1.pdf}$